Liksom alla människor är alla bröllop unika. Hos mig kommer ni få mycket mer än en fotograf. Jag finns med från första kontakt tills långt efter bröllopet är över. 

ERT BRÖLLOP ÄR VIKTIGT FÖR MIG!

NI HAR HITTAT VARANDRA OCH NU ÄR DET DAGS ATT HITTA ER FOTOGRAF.

01

För mig är det viktigt att alla brudpar får en fantastisk upplevelse. För att det ska bli verklighet vill jag att vi lär känna varandra lite bättre innan det är dags att boka. Vi bokar in ett videomöte och på så sätt kan jag skapa mig en bättre bild av hur jag kan göra er bröllopsdag till den absolut bästa.

mötas

02

Jag sänder över ert kontrakt samt er boknings-avgift. När det är avklarat har ni officiellt säkrat ert datum hos mig.

bokning

03

När allt är klart med bokningen börjar vi tillsammans planera för provfotograferingen. Förutom att ni kommer därifrån med vackra foton är det en chans att lära känna varandra bättre. Utöver den finns jag tillgänglig för att hjälpa er med alla era planeringsfrågor självklart ses jag gärna för ett planeringsmöte, komplett med fika och excelblad.

planering

04

När det äntligen är dags för er stora dag finns jag där för att föreviga era första steg in i äktenskapet. Utöver bröllopsbilder kommer jag även se till att ni får en fantastisk upplevelse för det är vad jag tycker alla brudpar förtjänar på sin bröllopsdag.

bröllopsdagen

05

När bröllopsdagen närmar sig slutet och jag har begett mig hem kommer jag att ladda över alla era bilder till datorn och det är dags för mig att färdigställa era bilder. Ni kommer att få några bilder redan dagen efter bröllopet så att ni har något att dela på sociala medier och att titta på i väntan på den stora leveransen. Bilderna får ni sedan levererade via ett webbgalleri där ni kan beställa printar och album både till er själva och släkt och vänner.

leverans

NÄSTA

er upplevelse

✻ Boende & resekostnader inom Sverige
✻ Planeringsmöte
✻ Provfotografering/Engagement session
✻ Alla utvalda bilder redigerade & högupplösta
✻ Bilder levererade via onlinegalleri

INGÅR I ALLA PAKET

investera i era minnen

bröllopspaket

22.900 kr
6 timmar

Paket  1

Paket  2

29.900 kr
10 timmar

Paket  3

32.900 kr
12 timmar

Snabbförfrågan

tack för föfrågan!