KONTAKTA MARIA

Bröllopskoordinator & design: Wed By Us
Assisterande bröllopskoordinator & design: Fest & Flora
Filmare: Anneli Holm
Stylist: Wahlman Weddings
Lokal: Vidbynäs Gård
Florist: Melody Flowers
Trycksaker: By Stina Design
Make-up & hårstylist: By Elin Tengelin
Cupcakes: My Little Cupcake
Klänning: Bröllopslandet
Stolar, porslin & ljusstakar: Table.se
Ringask: En liten ask

Vidbynäs gård ligger vackert vid sjön Turingen. Den ståtliga huvudbyggnaden är i sina äldsta delar från 1711. I början av 1800-talet byggdes gården om, sannolikt runt 1840-talet. Adelssläkten och ättlingar till grundaren av ortens stålbruk tog så småningom över Vidbynäs och drev gården fram till 1897. Herrgården har därefter byggts om i omgångar under århundradena men fick sitt nuvarande utseende under början av 2000-talet. Det var även fram till 2000 som Vidbynäs gård var i privat ägo för att därefter övergå till att vara fest- och konferensanläggning.För er som önskar en utomhusvigsel kan ni gifta er i parken utanför Vidbynäs eller nere vid stranden. Ni har även nära till vackra Turinge kyrka - en kyrka vars äldsta delar uppfördes redan på 1100-talet.I den vackra matsalen finns plats för 150 sittande bröllopsgäster. Här flödar ljuset in genom fönstren och ni har terassen som är perfekt för brudskål direkt utanför.

Vidbynäs gård är den perfekta platsen för er som själva vill skapa den perfekta personliga bröllopsmiddagen då de inte har några fasta menyer utan anpassar bröllopsmiddagen till varje enskilt brudpar.I herrgården och de närliggande byggnaderna finns plats för alla gäster att övernatta bekvämt. På Vidbynäs Gård finns 80 hotellrum och 170 bäddar fördelat på enkelrum, tvåbäddsrum, superiorrum, studiosviter och familjerum.
 


Vidbynäs gårds bröllopskoordnatiors bästa tips för ett fantastiskt bröllop är  att man börjar redan dagen innan med något avslappnat häng. Eftersom det finns plats för alla era gäster att övernatta kan ni lätt göra bröllop till ett helgevent med grillning eller liknande på fredagen och avsluta med brunch på söndagen. På så sätt får ni chansen att hinna umgås och prata med alla era gäster.

 

GIULIA & TOMMY

Vigsel Vidbynäs gård

Bröllopsmiddag Vidbynäs gård

Övernattning Vidbynäs gård

Tips från bröllopskoordinator

bröllop vidbynäs gård