KONTAKA MARIA

maryam & erik

Bröllop CASALE DORIA PAMPHILJ, ITALIEN

Många är brudparen som drömmer om ett bröllop på den italienska landsbygden. En av de vackra platserna som finns för ett italienskt bröllop är Casale Doria Pampiljh.
Att gifta sig i Italien kräver lite pappersarbete och man behöver som brudpar komma ner några dagar innan bröllopet för att lämna in originalhandlingarna. Ett alternativ är att gifta sig borgligt eller kyrkligt i Sverige för att sedan ha en symbolisk eller religiös vigsel i Italien.


Casale Doria Pamphilj ligger i den antika byn Testa di Lepre, 22 km från centrala Rom, omgiven av natur mitt på den romerska landsbygden. 
Närheten till flygplatsen Fiumicinos och sevärdheterna i Rom gör detta till en fantastisk plast för bröllop. För er som vill kan ni anordna utflykter för familj och vänner dagen innan eller efter bröllopet så att de kan uppleva mer av Italien, vare sig det är det kulturella Rom eller en dags på den italienska stranden.

Casale Doria Pamphilj består av ett omsorgsfullt restaurerat gammalt spannmålsmagasin som nu har blivit en vacker plats för bröllop och fest.
Det finns även 25 fristående lägenheter för era gäster att övernatta i. Här finns också bar, pool, rymliga lounger och en stor trädgård som är den idealiska platsen för vigsel och bröllopsmiddag.
Italien bjuder på vackert väder under de allra flesta sommardagarna och utomhusvigsel är på så sätt ett självklart val. Casale Doria Pamphilj har även tillgång till något så fantastiskt som en egen glassvagn, så självklart ska bröllopsgästerna bjudas på traditionell gelato efter vigseln. Både gott och svalkande och ni kan själva välja vilka smaker som känns mest som er.
Runt Casale Doria Pamphilj finns fantastiska miljöer för bröllopsporträtt, ni behöver inte gå långt för att få flertalet vackra bakgrunder.
Bröllopsmiddagen serveras självklart utomhus under bar himmel med stjärnorna som sällskap 

Lokal: Casale Doria Pamphilj
Blommor: ifiorididonatellaegiuliano
HMUA: Linda Lynn Mua 
Bröllopsklänning: Bianco Evento
CASALE DORIA PAMPHILJ

Glassbar efter vigseln