Ert bröllop kommer vara fantastiskt. Från att ni gör er iordning på morgonen tills ni dansar på bordet sent in på natten. Era viktigaste människor i livet kommer vara där för att heja på och jag kommer fånga händelserna och känslorna som finns där under dagen.

ERT BRÖLLOP ÄR VIKTIGT FÖR MIG!

5. När bröllopsdagen närmar sig slutet och jag har begett mig hem kommer jag att ladda över alla era bilder till datorn och det är dags för mig att färdigställa era bilder. Ni kommer att få några bilder redan dagen efter bröllopet så att ni har något att dela på sociala medier och att titta på i väntan på den stora leveransen. Bilderna får ni sedan levererade via ett webbgalleri där ni kan beställa printar och album både till er själva och släkt och vänner.

4. När det äntligen är dags för er stora dag finns jag där för att föreviga era första steg in i äktenskapet. Utöver bröllopsbilder kommer jag även se till att ni får en fantastisk upplevelse för det är vad jag tycker alla brudpar förtjänar på sin bröllopsdag.

3.När allt är klart med bokningen börjar vi tillsammans planera för provfotograferingen. Förutom att ni kommer därifrån med vackra foton är det en chans att lära känna varandra bättre. Utöver den finns jag tillgänglig för att hjälpa er med alla era planeringsfrågor självklart ses jag gärna för ett planeringsmöte, komplett med fika och excelblad.

2.Jag sänder över ert kontrakt samt er boknings-avgift. När det är avklarat har ni officiellt säkrat ert datum hos mig.

1.För mig är det viktigt att alla brudpar får en fantastisk upplevelse. För att det ska bli verklighet vill jag att vi lär känna varandra lite bättre innan det är dags att boka. Vi bokar in ett videomöte och på så sätt kan jag skapa mig en bättre bild av hur jag kan göra er bröllopsdag till den absolut bästa.

ER UPPLEVELSE

För de allra flesta bröllopspar är bröllops-fotograferingen en stor del av bröllopsbudgeten, men jag vill ändå säga att det kommer att vara värt det. Tio, tjugo eller trettio år från nu finns fotografierna där för att hjälpa er att minnas och dela med er av bröllopsdagens känslor

Alla kärlekshistorier är olika och det gäller alla bröllop också. Jag vill erbjuda er ett förslag som passar er och er bröllopsdag perfekt 

Mina bröllopspaket på lördagar under högsäsong börjar på 22 000 kr och för bröllopsporträtt 6500 kr kr.

De flesta av mina par spenderar i genomsnitt 30 000 kr hos mig

INVESTERING

SKICKA

Vill ni veta mer om hur en bröllopsfotografering går till hos mig eller kanske boka en porträttfotografering? Kontakta mig via formuläret nedan så hör jag av mig inom kort.

kontaka mig

Tack så mycket!
Vi hörs snart