Bröllopsfotograf stockholm

BOKA NU


Så ni har bestämt att det är dags att slå till med bröllop! Och det ska ske i eller runt Stockholm, en helt fantastisk stad med massor av vackra platser för bröllop oavsett om ni vill önskar bröllop på ett slott, på en egen ö eller en vacker herrgård.

Genom att låta mig följa med på er stora dag får ni en erfaren bröllopsfotograf Stockholm som kommer att hjälpa er att känna er avslappnade och ge er bilder ni kommer att älska för alltid. Med min expertis och kreativitet fångar jag de vackraste ögonblicken från er speciella dag och skapar minnen som kommer att vara lika levande och kära år efter år. Med en känsla för detaljer och en förståelse för era önskemål kommer jag att göra allt för att fånga den unika kärleken och glädjen som flödar under er bröllopsdag i Stockholm. Låt mig vara er guide genom denna oförglömliga resa och dokumentera varje ögonblick av er kärlekshistoria på ett sätt som är sant för er och er unika personlighet.

ATT SKAPA VACKRA MINNEN FRÅN ER BRÖLLOPSDAG -
DET ÄR VAD JAG GÖR BÄST

Bröllop i stockholm är underbart!

agnes & gustaf

BRÖLLOP stockholm skärgård

courtney & joel

bröllop dalaröskans

adrian & märta

Bröllop djursholm

Utvalda bröllop i stockholm

Ni kanske redan har gissat det, men om ni inte har det tänker jag berätta det nu, JAG ÄLSKAR BRÖLLOP! Hade jag inte fotograferat dem så hade jag antagligen planerat dem (för låt oss alla vara ärliga och erkänna att make-up artist det hade jag inte blivit även om jag ibland kan bli avis på att de får börja hänga med bruden redan vid sju på morgonen). Jag har fotograferat bröllop i spöregn, i trettiofemgraders värme, i mörka kyrkor och på utomhusvigslar där solen har strålat - jag har helt enkelt varit med om det mesta. 

Varje bröllop lär mig något nytt och numera kan jag, förutom att fånga bröllop på bild, visa hur corsagen ska sitta på kavajen, hur man googlar fram bästa sättet att knyta en fluga och bästa sättet att få bort fläckar på brudklänningen (hej våtservetter!) och sy fast band som lossnat från bröllopsklänningen (vilket är otroligt eftersom det enda jag lärde mig på syslöjden var att sprätta).

För mig handlar det om så mycket mer än bara bröllopsbilder, även om det såklart är viktigt för mig att ni ska glädjas ut era bilder i många år framöver, utan även om känslan och hur jag får er att må, mitt mål är alltid att ni ska känna er avslappnade och att jag finns där för att underlätta er stora dag.

Det är jag som är maria! Er nya bästa vän och bröllopsfotograf!

HEJ!

LÄR KÄNNA MARIA

KONTAKT

Minst 50 bilder per timme - samtliga bilder färdigredigerade

Ert val av antal fotograferingstimmar

Förlovningsfotografering

Ett bildspel online med de bästa bilderna från er bröllopsdag 

Onlinegalleri med erA bröllopsbilder med fri nedladdning för er och er familj och era gäster

En zoomkonsultation före bröllopet för att planera genom allt

Resa och boende

Vad ingår?

Mina bröllopspaket

34 900:-

12 timmar 

28 900:-

8 timmar 

23 900:-

5 timmar 

Kan ej bokas lördagar maj-september

bröllopsweekend

heldag & välkomstmiddag

För brudparet som vill ha allt dokumenterat! Utöver 12 timmars fotografering under bröllopsdagen ingår upp till 4 timmars fotografering på välkomstmiddagen kvällen innan.

47 900:-

Jag kommer att vara er bröllopsfotograf under hela bröllopsdagen i Stockholm! Oavsett om ni bestämmer er för 8 timmars bröllopsfotografering eller hela natten lång kommer jag att vara där för att fånga alla viktiga stunder. Ni kommer att få alla viktiga familjebilder, massor av underbara och speciella ögonblick under dagen, några roliga brudtärnebilder, och - självklart - vi kommer att avsätta tid för de första romantiska bilderna tillsammans som nygifta!

BrÖLLOPSPAKET stockholm

FAQ's

Absolut, jag vill gärna träffa alla mina par innan vi bokar, hur ska vi annars veta att vi är den perfekta matchen? Men för att inte slösa på varken er eller min tid håller jag mig till möten på Zoom tills ni har bokat mig.

Ju tidigare desto bättre är alltid mottot när det gäller att boka din bröllopsfotograf. Så mycket som jag skulle vilja vara med på flera bröllop samma lördag har jag fortfarande inte räknat ut hela kloningsprocessen. De flesta av mina par bokar mellan 6-12 månader innan deras bröllopsdag. Med det sagt, även om ni ska gifta er om en eller två veckor så finns det alltid en chans att jag är ledig och ni ska definitivt höra av er.

Jag utgår från Sigtuna, en liten stad mellan Uppsala och Stockholm och de flesta av mina bröllopspar gifter sig inom en timme eller två härifrån (inte överraskande eftersom att om man kastar en sten i någon riktning är det mer än troligt att man träffar ett vackert slott eller två). Det innebär att jag är nära för var ni än gifter er i Stockholm.

För att boka ert bröllopsdatum krävs en bokningsavgift och resterande belopp får ni en faktura för första vardagen efter er bröllopsdag.

Ja tack! En mätt fotograf är en glad fotograf och bröllopsdagar är långa dagar för mig. Om jag var tvungen att ge mig ut från et bröllop för att leta efter mat finns risken att jag är borta uppemot en timme och därmed missa viktiga ögonblick från er bröllopsdag. Eftersom jag är vegan skulle jag vara mycket tacksam om du vill se till att min mat är vegansk (och ja, jag älskar efterrätt).

Underbart! Det ingår en parfotografering innan bröllopet i mina paket. Jag älskar att träffa mina par och ha en rolig stund tillsammans och skapa minnen. Det är även ett bra sätt för oss att lära känna varandra innan bröllopet och för er att bli bekväma framför kameran.

Jag har inget fast antal men vanligtvis levererar jag mellan 50-80 bilder i timmen. Antalet bilder varierar beroende på en kombination av saker som antal platser, antal gäster, vädret och ljuset under dagen.

Kort svar nej. Råfilerna är inget jag gör tillgängliga för mina kunder. Detta är en standard inom fotobranschen men för ett något längre svar ska jag kort förklara varför. Till att börja med, bara för att se filerna krävs specialiserad programvara som Photoshop eller Lightroom, program som är dyra och därför vanligtvis bara ägs av professionella fotografer. Det betyder att de för de flesta av mina kunder är helt otillgängliga.

Bland råfilerna finns det även en del bilder som inte blir bra (någon blinkar, det blir oskarpt, belysningen är bristfällig etc. och råfilerna ser inte ut som det slutliga resultatet du ser här), så de få personer som kan komma åt dem tenderar att tycka att RAW-filerna är ett antiklimax ändå . Jag lägger mycket kärlek och magi i efterbehandlingen och bearbetar bilderna för att mina par skaffa det som ni förväntar er.

Om ni gillar mitt arbete och känner att vi skulle vara en bra match, skulle jag vara hedrad över att vara er bröllopsfotograf! Hör av er via kontaktformuläret och berätta om ert drömbröllop. Jag kommer att koll att jag finns tillgänglig ert datum och återkomma. Er bokning är klar när ni har undertecknat kontraktet och betalat bokningsavgiften.

skicka

Vill ni veta mer om hur en bröllopsfotografering går till hos mig eller kanske boka en porträttfotografering? Kontakta mig via formuläret nedan så hör jag av mig inom kort.

KONTAKTA MIG

PS. Glöm inte kolla i din skräppost ett par dagar efter din fyllt i förmuläret då mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på kontakt@mariawideman.se

BESÖK BLOGGEN

Ditt meddelande har tagits emot! Du kan förvänta dig ett svar inom de närmaste 1-2 arbetsdagarna. Jag ser fram emot att lära känna er och hur vi kan arbeta tillsammans för att göra er bröllopsdag till en fantastisk upplevelse.

Kramar,
Maria

PS: Medan ni väntar, ta gärna en titt på bloggen för inspiration!

TACK!