När andra går upp på morgonen har jag redan hunnit med att svara på alla mina mail, redigerat helgens bröllop, städat neder-våningen och yogat. Ni gissar rätt, de flesta morgontrötta personer jag träffar vill helst ge mig en high five, i ansiktet, med en stol. Tack och lov har jag lärt mig att inte se så himla pigg och glad ut, utan kan dämpa mig ganska så bra fram tills alla har fått kaffe eller vad de behöver för att bli fungerande människor.

Något av det bästa jag vet är att resa (helst till varma länder där man kan stoppa ner tårna i varm sand, jag väljer sand över snö varje dag), att träffa nya människor och uppleva nya kulturer. Samtidigt älskar jag att läsa böcker i timmar eller sträcktitta på en serie (ni vet när man hittar en ny serie och hela tiden tänker "bara ett avsnitt till" och sedan är klockan helt plötsligt två på morgonen?). Jag tycker väldigt mycket om filmer/serier där någon av karaktärerna är orimligt organiserad (som Evelyn i Salt eller Alison i Orphan Black).

Jag älskar tanken på att löpträna men inte så mycket själva springandet i sig och jag tycker allt som har mint i sig är det bästa som finns, kakor, glass, choklad (tycker att någon genast borde uppfinna chips med mintsmak, hur gott skulle inte det vara?).

Hej! Jag är Maria.

VÄLKOMMEN

Er bröllopsdag handlar så klart om er, men det handlar också om era gäster och de nära och kära som inte hade möjlighet att komma och vara med på er stora dag.

Oavsett om ni gifter er i ett litet kapell med endast er syster och fotografen som vittne (som jag gjorde) eller om ni ställer till med fest för 300 personer så kommer ni inte kunna förbereda er för känslorna det innebär att gifta sig med varandra. 
 
Oavsett hur mycket planering ni har lagt på att välja rätt klänning, färgtema och vad ni ska bjuda på för nattamat så kommer ni ändå vakna dagen efter och undra vad det egentligen var som hände. Sa ni verkligen ja till varandra? För att inte tala om hur det kommer vara några år senare när det känns som att bröllopet bara var en dröm. Då kommer ni vara tacksamma att ni lät mig vara där och föreviga er dag så att ni och alla er nära och kära, oavsett om de var med på dagen, kan se tillbaka och minnas er stora dag.

JAG VILL ATT NI OCH ERA GÄSTER SKA VARA NÄRVARANDE & UPPLEVA BRÖLLOPSDAGEN, JAG FIXAR RESTEN

VAD KAN JAG GÖRA FÖR ER?