Att välja er bröllopsfotograf kommer att vara ett, om inte det största beslutet ni måste ta inför er bröllopsdag. När all konfetti har plockats bort ur håret kommer det ni har kvar vara varandra, era ringar och era foton.

BRÖLLOPSMINNEN SOM RÄCKER LIVET UT

LÅT OSS BARA SÄGA DET RAKT UT

BOKA NU

Därför är det är så viktigt för mig som er bröllopsfotograf att er bröllopsdag verkligen blir den bästa dagen i ert liv. Jag kommer inte bara att dyka upp på er bröllopsdag med en kamera i handen. Istället kommer jag att finnas där för er under hela er planeringsprocess. Det är också så viktigt för mig att verkligen få kontakt med er som par så att jag kan få fram det allra bästa i er, få er att slappna av, skratta och visa varandra all den kärlek ni känner.

KONTAKT

Minst 50 bilder per timme - samtliga bilder färdigredigerade

Ert val av antal fotograferingstimmar

Ett bildspel online med de bästa bilderna från er bröllopsdag 

Onlinegalleri med er bröllopsbilder med fri nedladdning för er och er familj och era gäster

En zoomkonsultation före bröllopet för planera genom allt

Resa och boende

Vad ingår?

Jag kommer att vara er för dagen! Oavsett om ni bestämmer er för 8 timmars bröllopsfotografering eller hela natten lång kommer jag att vara där för att fånga alla viktiga stunder. Ni kommer att få alla viktiga familjebilder, massor av underbara och speciella ögonblick under dagen, några roliga brudtärnebilder, och - självklart - vi kommer att avsätta tid för de första romantiska bilderna tillsammans som nygifta!

Från 28 900 SEK

BrÖLLOPSPAKET

FAQ's

Absolut, jag vill gärna träffa alla mina par innan vi bokar, hur ska vi annars veta att vi är den perfekta matchen? Men för att inte slösa på varken er eller min tid håller jag mig till möten på Zoom tills ni har bokat mig.

Ju tidigare desto bättre är alltid mottot när det gäller att boka din bröllopsfotograf. Så mycket som jag skulle vilja vara med på flera bröllop samma lördag har jag fortfarande inte räknat ut hela kloningsprocessen. De flesta av mina par bokar mellan 6-12 månader innan deras bröllopsdag. Med det sagt, även om ni ska gifta er om en eller två veckor så finns det alltid en chans att jag är ledig och ni ska definitivt höra av er.

Jag utgår från Sigtuna, en liten stad mellan Uppsala och Stockholm och de flesta av mina bröllopspar gifter sig inom en timme eller två härifrån (inte överraskande eftersom att om man kastar en sten i någon riktning är det mer än troligt att man träffar ett vackert slott eller två). Men med Sveriges största flygplats runt hörnet, ett giltigt pass och en kärlek för att resa kommer jag dit ni är.

För att boka ert bröllopsdatum krävs en bokningsavgift på 5000 SEK och resterande belopp första vardagen efter der bröllopsdag.

Ja tack! En mätt fotograf är en glad fotograf och bröllopsdagar är långa dagar för mig. Om jag var tvungen att ge mig ut från et bröllop för att leta efter mat finns risken att jag är borta uppemot en timme och därmed missa viktiga ögonblick från er bröllopsdag. Eftersom jag är vegan skulle jag vara mycket tacksam om du vill se till att min mat är vegansk (och ja, jag älskar efterrätt).

Underbart! Jag älskar att träffa mina par och ha en rolig stund tillsammans och skapa minnen. Det är även ett bra sätt för oss att lära känna varandra innan bröllopet och för er att bli bekväma framför kameran.

Jag har inget fast antal men vanligtvis levererar jag mellan 50-80 bilder i timmen. Antalet bilder varierar beroende på en kombination av saker som antal platser, antal gäster, vädret och ljuset under dagen.

Kort svar nej. Råfilerna är inget jag gör tillgängliga för mina kunder. Detta är en standard inom fotobranschen men för ett något längre svar ska jag kort förklara varför. Till att börja med, bara för att se filerna krävs specialiserad programvara som Photoshop eller Lightroom, program som är dyra och därför vanligtvis bara ägs av professionella fotografer. Det betyder att de för de flesta av mina kunder är helt otillgängliga.

Bland råfilerna finns det även en del bilder som inte blir bra (någon blinkar, det blir oskarpt, belysningen är bristfällig etc. och råfilerna ser inte ut som det slutliga resultatet du ser här), så de få personer som kan komma åt dem tenderar att tycka att RAW-filerna är ett antiklimax ändå . Jag lägger mycket kärlek och magi i efterbehandlingen och bearbetar bilderna för att mina par skaffa det som ni förväntar er.

explore recent work

Om ni gillar mitt arbete och känner att vi skulle vara en bra match, skulle jag vara hedrad över att vara er bröllopsfotograf! Hör av er via kontaktformuläret och berätta om ert drömbröllop. Jag kommer att koll att jag finns tillgänglig ert datum och återkomma. Er bokning är klar när ni har undertecknat kontraktet och betalat bokningsavgiften.

AMELIA & ARBION

Vi fastnade för de fina bilderna på din hemsida, och kände att det var såna bilder vi ville ha från våran bröllopsdag.

På bröllospdagen fick du oss att slappna av och känna oss bekväma, att du var så trevlig och flexibel, om någon skulle fråga om de skulle boka dig skulle vi säga “Boka henne-hon är fantastisk.

maria & jonas

Den bästa delen av allt var såklart själva bröllopsfotograferingen. Men även planeringen inför och arbetet efter – när vi fick se bilderna och välja tackkort – var kul. Vi gillade verktyget att välja bilder, ladda ner och möjligheten att köpa högkvalitativa produkter.

Med Maria får du fantastiska bilder. Gediget arbete med bilderna och kompositionen samt bra för- och efterarbete.

JENNY & MÅRTEN

Vi är så glada för vår förlovningsfotografering. Att vi fick testa hur det kändes att stå framför kameran och även känna av hur du jobbar gjorde att vi blev väldigt mycket lugnare för den delen på själva bröllopsdagen. Att du sedan var med oss i såpass många timmar på bröllopet gjorde att allt kändes väldigt bekvämt med dig. Du var lugn, hade koll på läget och lotsade oss fint genom de timmarna. Du var en viktig person i bröllopsteamet!

camilla & martin

Efter att ha tittat runt lite på olika sidor så fastnade vi på din sida! Helt fantastiskt fina bilder & en härlig presentation av dig själv. Kändes som du var den som passade os. Hela vår resa med dig var fantastisk, från början till slut! Bilderna som togs ett år innan bröllopet gjorde att vi kände oss väldigt trygga med vårt val av bröllopsfotograf. Du har verkligen gjort allt och mer därtill! Vi fick inte bara väldigt fina bilder & video, vi fick så otroligt mycket mer! Du plockar verkligen fram det bästa av det bästa! Wow!

Sara & Emil

Eftersom vi inte är så bekväma med att bli fotograferade var det viktigt för oss att hitta en person som passade oss och gav oss en lugn och tryck känsla. På bröllopsdagen fick du oss att känna oss lugna och trygga och det kändes bra att du påminde om att känna fjärilarna i magen trots stressen som uppstår. Du är både en fantastisk fotograf som kan hitta så fina miljöer men även att du är en person som är lätt att arbeta med och snabbt förstår vad man är ute efter även om man själv inte vet det.

vänliga ord

skicka

Vill ni veta mer om hur en bröllopsfotografering går till hos mig eller kanske boka en porträttfotografering? Kontakta mig via formuläret nedan så hör jag av mig inom kort.

KONTAKTA MIG

BESÖK BLOGGEN

Ditt meddelande har tagits emot! Du kan förvänta dig ett svar inom de närmaste 1-2 arbetsdagarna. Jag ser fram emot att lära känna er och hur vi kan arbeta tillsammans för att göra er bröllopsdag till en fantastisk upplevelse.

Kramar,
Maria

PS: Medan ni väntar, ta gärna en titt på bloggen för inspiration!

TACK!